A intrat în vigoare noul model de proces-verbal de constatare a contravențiilor în domeniul circulației pe drumurile publice

În Monitorul Oficial nr. 1000 din 27.11.2018 a fost publicat Ordinul 125/2018 pentru stabilirea modelului de proces-verbal de constatare a contravenţiei, utilizat în activitatea de control în domeniul circulaţiei pe drumurile publice, care a intrat în vigoare la data de 26.01.2019.

Modelul procesului-verbal de constatare a contravenţiei în domeniul circulaţiei pe drumurile publice, în situaţia în care constatarea contravenţiei se face de către agentul constatator direct sau cu ajutorul unor mijloace tehnice certificate sau mijloace tehnice omologate şi verificate metrologic, este prevăzut în anexa nr. 1 la Ordin.

Modelul procesului-verbal de constatare a contravenţiei în domeniul circulaţiei pe drumurile publice, în situaţia în care constatarea contravenţiilor se face exclusiv cu ajutorul unor mijloace tehnice certificate sau mijloace tehnice omologate şi verificate metrologic, este prevăzut în anexa nr. 2 la Ordin.

Avocat Gherasim Andrei-Gheorghe

Titular Cabinet de Avocat ”Gherasim Andrei-Gheorghe”